Succesen fortsætter: Fyr og Flamme vinder Zulu Award og udsender ny single

0
97
Screenshot: Fyr og Flamme på Facebook

2021 har indtil videre været et rigtig godt år for Fyr og Flamme. Duoens 2. single, ‘Kamæleon’, som udkom ultimo 2020, blev et stort hit på de danske radiostationer og i marts vandt duoen som bekendt Dansk Melodi Grand Prix.

Et par uger efter strøg Fyr og Flamme direkte ind på 1. pladsen på Top 40 på Danmarks officielle hitliste over de mest streamede og downloadede tracks med ‘Øve os på hinanden’ – en bedrift, som ikke engang Danmarks sidste Eurovision-vinder opnåede. Hun indtog først 1. pladsen efter ‘Only Teardrops’ havde vundet Eurovision.

Om halvanden uge går Fyr og Falmme på scenen for første gang til prøverne i Rotterdam Ahoy. Det gør de som nyslåede prisvindere. I går aftes vandt Fyr og Flamme nemlig prisen som årets nye navn ved Zulu Awards 2021.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Fyr & Flamme (@fyr.og.flamme)

Forud for Zulu Awards lovede duoen at udgive en ny sang, hvis de vandt prisen, og i dag udkom så Fyr og Flammes “Kæreste”, som du kan høre nederst i artiklen. “Kæreste” er skrevet af Laurits Emmanuel og produceret af Emmanuel og Rune Borup.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Fyr & Flamme (@fyr.og.flamme)

Senere på året har Fyr og Flamme en række udsolgte koncerter på tapetet og optræder til diverse arrangementer og festivaler. Du kan bl.a. opleve dem ved årets Smukfest.

Fyr og Flamme: “Kæreste”

YouTube player