Tine Lynggaard risikerer alligevel diskvalifikation

0
71

Efter offentliggørelsen af de10 finalister ved Dansk Melodi Grand Prix 2012, har en sang fået betydelig mere opmærksomhed end de øvrige 9. Det drejer sig om sang nummer 2, Tine Lynggaard alias Valen:tine, som synger “Nowhere”. Efter beskyldninger om at sangen var lækket tilbage i oktober måned, undersøgte DR sagen, men valgte at gå ud fra sangskriver-teamets forklaring, om at sangen var blevet uforskyldt lækket til netværket www.mog.com. Dette ansås som en formildnende omstændighed og dermed ikke nok til at udelukke sangen fra deltagelse i Dansk Meldodi Grand Prix 2012.

Læs mere: Lækket sang reddes af DR på trods af regelbrud

Som GEE tidligere har afsløret, så tyder alt på, at sangerinden imidlertid selv markedsførte sangen via hendesTwitter- og Facebook-profil allerede tilbage i juli. Dette var dog ikke nok til at afstedkomme en undersøgelse fra DRs side, før Politiken, tippet af flere fans, igår aftes bragte endnu en artikel om det, der nu betragtes som en reel Grand Prix-skandale.

Læs mere: Her er beviserne!

Det er nu uvist, om Tine Lynggaard får lov til at gå på scenen i Aalborg om 2 uger, når Melodi Grand Prix om præcis to uger går i luften.
DR igangsat endnu en undersøgelse og overvejer ifølge DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme at diskvalificere sangen.

“I går så vi ingen grund til at diskvalificere det her nummer. Nu er der kommet nye ting frem i sagen, og det er klart, at de skal undersøges grundigt, før vi drager en konklusion. Men status lige nu er, at sangen er med. Hvad der sker, når den her undersøgelse er færdig, må tiden vise”, siger Jan Lagermand Lundme.

Lyt til sangen “Nowhere”, som har været tilgængelig på bl.a. netværket www.mog.com.